U kunt voor het betalen van aankopen in deze webshop kiezen voor de volgende betaalwijzen:

 
iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door 10 van de grootste banken in Nederland. De banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers


Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving live betalingen verrichten.


De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplosing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten


Visa, Mastercard en American Express. De CreditCard staat voor een gemakkelijke en veilige manier van betalen in een webshop.


Met Maestro kunt u als onze buitenlandse klant erg gemakkelijk betalen. U betaald immers met uw internationale bankpas, voorzien van het Maestro-logo, en pincode. Precies zoals U gewend bent. 


Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash.


Online shoppen bij Nederlandse webwinkels is ook mogelijk voor Europese klanten.Want met het aanbieden van SOFORT Banking (voorheen DIRECTebanking) biedt klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.


PayPal is een online betaalservice met wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal. Surf naar www.paypal.com en klik op de knop AANMELDEN. Voeg vervolgens uw bankrekening en/of creditcard toe aan uw PayPal-rekening.
Hoe werkt PayPal?

  • Bij uw aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren.
  • Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal-rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling.
  • Om een betaling naar een PayPal-gebruiker te sturen, hoeft u slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten.
  • Nadat u een betaling goedkeurt, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard

 

© 2016 - 2017 BACIODIFIORI.COM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel