Bezorging

Verzenden in Nederland:
Standaard bereken wij €6,95 voor een pakketpost bestelling. 
BACIO DI FIORI verstuurd met PostNL. De leveringsvoorwaarden van PostNL zijn hiermee van toepassing op alle zendingen.

 • Verzending vindt plaats binnen 2 werkdagen na betaling en wordt met postNL verstuurd
 • Op zaterdag/zondag besteld en betaald, wordt de eerstvolgende werkdag verstuurd

Gratis verzenden:
Bij een besteding van €75,- of meer aan producten (verzendkosten niet meegerekend), worden er in NL geen verzendkosten in rekening gebracht.


Speciale wensen, spoed of andersinds:
Wilt u uw bestelling voor een bepaalde datum in huis hebben of heeft u speciale wensen ten aanzien van het verzenden, neem dan contact met ons op via de mail: info@baciodifiori.com

Niet thuis:
Wanneer u niet thuis bent en we een pakket niet bij u kunnen afleveren, bieden we het standaard aan bij uw buren. Als de pakketbezorging ook niet lukt bij uw buren, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen. Op dit bericht staat een 'niet-thuis-code'. Met deze code kunt u op de website
https://mijnpakket.postnl.nl/inbox een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijdvak en locatie dat het u beter uitkomt.

Pakket afhalen:
Indien u of uw buren bij de tweede aanbieding niet thuis zijn en u uw pakket niet heeft kunnen ontvangen, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen op één van de PostNL Postkantoren. U heeft hiervoor drie weken de tijd. Daarna gaat de zending retour naar de afzender. Als u uw zending op gaat halen dient u zich altijd te legitmeren.

Pakketten met verhoogde aansprakelijkheid worden niet bij de buren bezorgd. Deze pakketten worden wel een tweede keer bij u aangeboden. Bent u bij een tweede poging ook niet thuis, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen bij één van de PostNL Postkantoren.


Legitimatiebewijs:
U dient bij het ophalen vanuw pakket altijd een geldig legitmatiebewijs mee te nemen.

Verzenden naar België:
Standaard berekenen wij €8,95 voor een pakketpost bestelling. BACIO DI FIORI verstuurd met PostNL. De leveringsvoorwaarden van PostNL zijn hiermee van toepassing op alle zendingen.

 • Verzending vindt plaats binnen 2 werkdagen na betaling en wordt met postNL verstuurd
 • Op zaterdag/zondag besteld en betaald, wordt de eerstvolgende werkdag verstuurd
 • Overkomstduur na verzenden: ca. 1 - 3 werkdagen.
 • Pakketten worden tijdens kantooruren aangeboden.
 • Er vinden 3 afleverpogingen plaats. Wanneer het na 3 x aanbieden niet is gelukt uw pakket over te dragen wordt de zending retour afzender gezonden. Kiest u dus a.u.b. een afleveradres waar de kans op overdracht zo groot mogelijk is (bv. werk, familie of buren als u overdag aan het werk bent)
 • Indien de zending retour komt bij ons kan het pakket alleen opnieuw verzonden worden wanneer u het tarief voor pakketpost opnieuw voldoet. Of u kunt opteren voor restitutie van het aankoopbedrag (=minus de gemaakte kosten voor het verzenden)

Gratis verzenden:
Bij een besteding van €150,- of meer aan producten (verzendkosten niet meegerekend), worden er naar BE geen verzendkosten in rekening gebracht.


Retourservice

Wij besteden de grootste zorg aan uw bestelling en hopen dat u tevreden bent over uw aankoop. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw aankoop dan kunt u uw order, binnen 14 dagen na ontvangst, retourneren. (Voor een volledige uiteenzetting verwijzen wij u graag naar onze Algemene Voorwaarden.)

Tijdens deze periode dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking.
U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren en –indien redelijkerwijze mogelijk- in originele staat en verpakking- retourneren conform de onderstaande instructies.

Uitverkoop artikelen kunnen niet retour of geruild worden! Uiteraard gelden de normale garantie normen.

Retourprocedure:
Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht dient u de volgende procedure te volgen:

 1. Stuur ons een e-mail over het terug komende artikel en de reden hiervan;
 2. In de e-mail kunt u aangeven wat uw voorkeur heeft; of u het artikel wenst te ruilen of dat u uw aankoopbedrag terug wenst te ontvangen. Een retour wordt echter altijd door de retourenafdeling beoordeeld om te kijken of het ook daadwerkelijk mogelijk is aan deze voorkeur te voldoen;
 3. Stuur uw pakket voldoende gefrankeerd, naar:

  Retour adres:
  BACIO DI FIORI
  Praagsingel 426
  3404 CT IJsselstein
  Nederland

Wij adviseren u het pakket aangetekend te verzenden i.v.m. kwijtraken of beschadigen. Dit is niet verplicht. Wanneer u uw pakket aangetekend terug stuurt naar ons, hoeft dit niet extra verzekerd. (Retour verzendkosten zijn voor u zelf ).

Op het moment dat uw zending is geaccepteerd, krijgt u binnen 5 werkdagen uw geld terugbetaald.

 

© 2016 - 2017 BACIODIFIORI.COM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel